On-line škola „Energie jídla je naším lékem"
Zahájení:
2. března 2021.
Psychologie HUBNUTÍ
Pokud ale nejste vegetariány, či nedržíte žádnou z diet, ať zdravotních nebo pro štíhlou linii, můžete klidně kombinovat rostlinné maso s masem žvočišným, a to bez ztráty chuti. V podstatě lze říci, že existují dva typy lidí – ti, kterým sójové maso nechutná a považují ho za obyčejnou náhražku masa pravého, a ti, kteří si sójové maso oblíbili a s chutí si ho dají. Pokud patříte do skupiny číslo dvě, pak jste tady naprosto správně. Dnes si připravíme pokrm pro 4 osoby ze surovin lehce dostupných na našem trhu.
Ingredience:
100 g pekingského sójového masa
200 g žampionů
1 cibule
3 lžíce oleje
mořská sůl
kmín
Solčanka (zeleninové ochucovadlo s mořskou solí)
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička hořčice
Postup: Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu a scedíme. Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji. Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.
Dobrou chuť.
< Předchozí | Další > |
---|