Kalendář akcí

 13 - 13 

dubna 2019

kurz Výživa podle Tradiční čínské medicíny

Kurz o přirozeném přístupu ke stravě, prevenci nemoci a hubnutí z hlediska čínské medicíny. Délka jeden vikend. Praha.

číst dál ...

 

13 dubna 2019

Seminář Hubnutí je radost

Seminář o zdravém stravování a hubnutí z hlediska čínské medicíny. Délka 2 hodiny. Praha.

číst dál ...

 

KOŠÍK

Košík je prázdný

Poradna TČM
Připojeno on-line
Právě připojeni - hostů: 84 
Reklama
Zajímavé odkazy:
Lymfatická masáž v Praze
Čínské masáže - Praha 2
Centrum léčby psoriázy
Léčba psoriázy a vitiligo
Škola Hubnutí bez hladu.
Praha - kurzy a semináře
China Čínská kuchyně a recepty Pekingské sojové maso se žampiony, 大豆蘑菇

Pekingské sojové maso se žampiony, 大豆蘑菇

Pokud ale nejste vegetariány, či nedržíte žádnou z diet, ať zdravotních nebo pro štíhlou linii, můžete klidně kombinovat rostlinné maso s masem žvočišným, a to bez ztráty chuti. V podstatě lze říci, že existují dva typy lidí – ti, kterým sójové maso nechutná a považují ho za obyčejnou náhražku masa pravého, a ti, kteří si sójové maso oblíbili a s chutí si ho dají. Pokud patříte do skupiny číslo dvě, pak jste tady naprosto správně. Dnes si připravíme pokrm pro 4 osoby ze surovin lehce dostupných na našem trhu.

Ingredience:
100 g pekingského sójového masa
200 g žampionů
1 cibule
3 lžíce oleje
mořská sůl
kmín
Solčanka (zeleninové ochucovadlo s mořskou solí)
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička hořčice


Postup: Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu a scedíme. Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji. Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.

Dobrou chuť.

Pekingské sojové maso se žampionyOchutnejte tento výborný receptPekingské sojové maso je opravdovou pochoutkou

Nemáte dostatečné oprávnění, abyste mohl(a) přidat komentář.