Kalendář akcí

 13 - 13 

června 2019

kurz Výživa podle Tradiční čínské medicíny

Kurz o přirozeném přístupu ke stravě, prevenci nemoci a hubnutí z hlediska čínské medicíny. Délka jeden vikend. Praha.

číst dál ...

 

KOŠÍK

Košík je prázdný

Poradna TČM
Připojeno on-line
Právě připojeni - hostů: 101 
Reklama
Zajímavé odkazy:
Lymfatická masáž v Praze
Čínské masáže - Praha 2
Centrum léčby psoriázy
Léčba psoriázy a vitiligo
Škola Hubnutí bez hladu.
Praha - kurzy a semináře
China Čínská kuchyně a recepty Bleskový recept na kuřecí játra se zeleninou, 鸡肝

Bleskový recept na kuřecí játra se zeleninou, 鸡肝

Ingredience na 3 porce:
500 g kuřecích jater
1 balíček mražené zeleniny Čínská směs
1 pomazánkové máslo
1 cibule
olej na pánev
1 kostka masoxu
půl lžíce hladké mouky


Postup přípravy: 
Na teflonové pánvi necháme na trošce oleje zesklovatět cibuli, nakrájenou na kostičky. Kuřecí játra rozkrájíme na půlky, pokud budete jíst hůlkami tak na třetiny a zprudka orestujeme. Játra se tak pěkně zatáhnou a můžeme k nim přidat zeleninu tzv. čínskou směs. Restujeme bez pokličky doměkka. Teď už zbývá jen přidat pomazánkové máslo a masox, po rozpuštění můžeme malinko podlít vodou, zaprášit moukou a nechat přejít varem.

Solit prý už není potřeba. Ale proti gustu žádný dišputát. Přidat můžete klidně i pepř, bazalku, prostě na co jste zvyklí a co máte rádi. Přílohu taky dle chuti. Rýžové nudle či rýže se hodí stejně tak dobře jako brambory. 


Dobrou chuť.

Kuřecí játraKuřecí játra za pár minutKuřecí játra za pár minut 

Nemáte dostatečné oprávnění, abyste mohl(a) přidat komentář.