KOŠÍK

Košík je prázdný

Poradna TČM
Připojeno on-line
Právě připojeni - hostů: 91 
Reklama
Zajímavé odkazy:
Lymfatická masáž v Praze
Čínské masáže - Praha 2
Centrum léčby psoriázy
Léčba psoriázy a vitiligo
Škola Hubnutí bez hladu.
Praha - kurzy a semináře
China Čínská kuchyně a recepty Čínská kuřecí smažená rýže, 与鸡炒饭

Čínská kuřecí smažená rýže, 与鸡炒饭

Čínská kuřecí rýže je vhodná jako příloha k masu, ale protože malé kousky masa obsahuje, můžete si ji vychutnat zvlášť, anebo podávat s vařenou či smaženou zeleninou.


Ingredience:
1 vejce
1 lžíce vody
1 lžíce másla
1 polévková lžíce rostlinného oleje
1 nadrobno nakrájená cibule
2 sáčky vařené bílé rýže (zchladlé)
2 lžíce sójové omáčky
1 lžička mletého černého pepře
150 g nadrobno nakrájeného vařeného kuřecího masa



Postup přípravy:
V misce smícháme vejce s vodou. Mezitím necháme na pánvi na středně mírném ohni rozpustit máslo. Přidáme vejce a necháme je být 1 až 2 minuty. Poté vyjmeme z pánve a nakrájejte na kousky (přibližně 1 cm). Do stejné pánve přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme doměkka. Přidáme rýži, sójovou omáčku, pepř, nakrájené kuřecí maso a dobře promícháme. Smažíme a mícháme po dobu pěti minut. Nakonec do směsi vložíme vejce. Podle chuti můžeme přidat i zeleninu (hrášek, kukuřice, brokolice, pórek na ozdobu).

Kuřecí smažená rýže se podává teplá. Dobrou chuť!

Kuřecí smažená rýžeKuřecí smažená rýžeKuřecí smažená rýže

Nemáte dostatečné oprávnění, abyste mohl(a) přidat komentář.